Som un equip multidisciplinari de professionals que entén la comunicació com una peça angular en la creació de valor de l’empresa.

Des de 1999 ens ocupem de construir, millorar i protegir la reputació dels nostres clients.

Som un equip multidisciplinari de professionals que entén la comunicació com una peça angular en la creació de valor de l’empresa.

Des de 1999 ens ocupem de construir, millorar i protegir la reputació dels nostres clients.

La nostra missió és construir, potenciar i millorar la reputació dels nostres clients.

Entenem la reputació com el conjunt de percepcions que tenen els diferents grups d’interès d’una empresa sobre aquesta, en base al comportament que ha desenvolupat la companyia al llarg del temps.

Treballem en la construcció de la reputació dels nostres clients sobre una relació de confiança, des del diàleg constant amb els seus grups d’interès.

Som especialistes en ajudar l’empresa a construir el seu relat i en acompanyar-la a través dels diferents canals pels quals ho ha de transmetre.

Estem compromesos amb els objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i ajudem als nostres clients a formular el seu propi compromís.

Hem creat i impulsat Informe Reporta, una eina essencial per al mesurament de la reputació de les empreses cotitzades.

Sabem que les noves tecnologies han transformat la comunicació, fent-la més immediata, més complexa i líquida.

...

Equip

Gonzalo Lacalle

Fundador
glacalle@deva.es
34 913601662
@Gonzalo_Lacalle

Abans de fundar Deva, va desenvolupar una extensa carrera professional al sector de serveis financers i banca d’inversions.

Juan Torres

Fundador
jtorres@deva.es
34 913601663
@jtj54

Llicenciat en Filosofia i Lletres. Més de 30 anys d’experiència. Cap de l’oficina de premsa del Ministeri d’Obres Públiques i Director de Comunicació de Correus, entre d’altres.

Marián Casado

Directora General
mcasado@deva.es
34 913601668

Llicenciada en Dret. Va treballar prèviament en Marketing i Publicitat en agències com JWT, EuroRSCG i Havas.

Silvia Gimeno

Directora oficina de Barcelona
sgimeno@deva.es

Llicenciada en Periodisme i màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva trajectòria professional com a redactora en el diari La Vanguardia i, abans d’incorporar-se a Deva en 2015, va treballar com a responsable de comunicació de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya.

Miguel Gutiérrez

Director d’anàlisi i continguts
mgutierrez@deva.es
34 913601720
@mggacituaga

Llicenciat en Periodisme. Especialitzat en la cobertura d’Economia i Borsa. Abans de formar part de Deva, va treballar en diferents mitjans.