DEVA | Qui som

anterior
 • gonzalo lacalle
  gonzalo lacalle
  soci president
  glacalle@deva.es
  34 913601662
  @Gonzalo_Lacalle
  Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector bancari i dels serveis financers en Banco Central (Londres), NatWest (Madrid i Londres) i AIG. Abans de fundar Deva va ser responsable d'Investment Banking Services per a Espanya a Barclays de Zoete Wedd Limited (BZW) i President de BZW Sociedad de Valores y Bolsa.
 • juan torres
  juan torres
  soci vicepresident
  jtorres@deva.es
  34 913601663
  @jtj54
  Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació. Va ser Director de Comunicació de Correos y Telégrafos, Cap de l'Oficina de Premsa del Ministerio de Obras Públicas, Transportes y Medio Ambiente i Conseller Delegat de Fuentetaja. Abans d'integrar-se Deva va ser Director de Comunicació de la Fundació del Teatro Lírico (Teatro Real).
 • marián casado
  marián casado
  directora general
  mcasado@deva.es
  34 913601668
  Llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra, la Marián ha desenvolupat la seva carrera professional al sector de la publicitat i la comunicació. Abans d’incorporar-se a Deva ha treballat en importants agències com J. Walter Thompson, Lorente Grupo de Comunicación i Havas, on era Directora de Serveis al Client.
 • alejandra isbej
  alejandra isbej
  directora oficina de Xile
  aisbej@deva.es
  56 9 63109797
  Enginyera Comercial, màster en Dret dels Negocis (UAI) i màster en Comunicació Estratègica (UAI), amb més de 30 anys d'experiència en el mercat de valors i financer, va liderar l'àrea comercial a la Borsa de Santiago, compta amb experiència a Citibank, Larraín Vial i Bice, entre d'altres. Abans de passar a dirigir la filial de Deva a Xile va ser gerent de Comunicació i Desenvolupament a Humphreys.
 • miguel gutiérrez
  miguel gutiérrez
  director d'anàlisi i continguts
  mgutierrez@deva.es
  34 913601720
  @mggacituaga
  Llicenciat en Periodisme i expert en Comunicació Borsària i Sectors Econòmics per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'incorporar-se a Deva va treballar en les publicacions Menos 25, Universidad y Empleo i La Gaceta de los Negocios.
siguiente