DEVA | Qui som

anterior
 • gonzalo lacalle
  gonzalo lacalle
  soci president
  glacalle@deva.es
  34 913601662
  @Gonzalo_Lacalle
  Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector bancari i dels serveis financers en Banco Central (Londres), NatWest (Madrid i Londres) i AIG. Abans de fundar Deva va ser responsable d'Investment Banking Services per a Espanya a Barclays de Zoete Wedd Limited (BZW) i President de BZW Sociedad de Valores y Bolsa.
 • juan torres
  juan torres
  soci vicepresident
  jtorres@deva.es
  34 913601663
  @jtj54
  Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació. Va ser Director de Comunicació de Correos y Telégrafos, Cap de l'Oficina de Premsa del Ministerio de Obras Públicas, Transportes y Medio Ambiente i Conseller Delegat de Fuentetaja. Abans d'integrar-se Deva va ser Director de Comunicació de la Fundació del Teatro Lírico (Teatro Real).
 • miguel gutiérrez
  miguel gutiérrez
  director d'anàlisi i continguts
  mgutierrez@deva.es
  34 913601720
  @mggacituaga
  Llicenciat en Periodisme i expert en Comunicació Borsària i Sectors Econòmics per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'incorporar-se a Deva va treballar en les publicacions Menos 25, Universidad y Empleo i La Gaceta de los Negocios.
 • cristina garcía
  cristina garcía
  executiva
  cgarcia@deva.es
  34 913601671
  @CrisGLozano
  Llicenciada en Publicitat i RRPP i màster en Direcció de Comunicació. Abans d'incorporar-se al equip de Deva va desenvolupar la seva carrera professional en els departaments institucionals de diferents associacions i en TresCom Comunicación gestionant la comunicació d'empreses nacionals en diversos sectors, com sanitat, turisme, immobiliari i noves tecnologies.
 • diana esteban
  diana esteban
  secretària
  desteban@deva.es
  34 913601720
  @diana_deva
  Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'incorporar-se a Deva va iniciar la seva carrera professional a Caja Madrid.
 • david gómez
  david gómez
  col·laborador editorial
  dgomez@deva.es
  34 913601720
  @D_gomez_B
  Llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, compta amb experiència en premsa, comunicació corporativa, edició de publicacions empresarials i tècniques i gestió d'estratègies en social media i màrqueting online.
 • noelia úbeda
  noelia úbeda
  analista de mitjans i de xarxes socials
  nubeda@deva.es
  34 913601720
  @noeliaubeda584
  Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'incorporar-se a Deva, va estudiar a l’IHECS (Institut des Hautes Études des Communications Sociales) de Brussel·les, ciutat a on va assumir la corresponsalia del diari universitari Infoactualidad.
 • silvia gimeno
  silvia gimeno
  executiva
  sgimeno@deva.es
  34 934141095
  @silgimeno
  Llicenciada en Periodisme i màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva trajectòria professional com a redactora al diari La Vanguardia i, abans d'incorporar-se a Deva, va treballar com a responsable de comunicació de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya.
 • tamara raposo
  tamara raposo
  executiva
  traposo@deva.es
  34 913601720
  @RaposoTamara
  Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, compta amb experiència en mitjans de comunicació (Cadena SER) i va formar part de l'equip fundador de Inforadio, la ràdio de la UCM. Abans d'incorporar-se Deva, ha desenvolupat la seva carrera professional en comunicació a diferents empreses, com Madrid School of Marketing, i com a docent a la UNED.
 • marta carbó
  marta carbó
  executiva
  mcarbo@deva.es
  34 934141095
  Llicenciada en Periodisme i màster en Comunicació i Màrqueting Polític per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva carrera professional en mitjans de comunicació com el Diari de Girona o RAC 1 i, prèviament a la seva incorporació a Deva, va participar en diferents projectes en l’àmbit de la comunicació política.
 • alejandra isbej
  alejandra isbej
  directora oficina de Xile
  aisbej@deva.es
  56 9 63109797
  Enginyera Comercial, màster en Dret dels Negocis (UAI) i màster en Comunicació Estratègica (UAI), amb més de 30 anys d'experiència en el mercat de valors i financer, va liderar l'àrea comercial a la Borsa de Santiago, compta amb experiència a Citibank, Larraín Vial i Bice, entre d'altres. Abans de passar a dirigir la filial de Deva a Xile va ser gerent de Comunicació i Desenvolupament a Humphreys.
 • irene madrid
  irene madrid
  executiva
  imadrid@devacf.es
  562- 22019363
  Tècnica Superior en Gestió Comercial i Màrqueting per la Universitat San Pablo CEU de Madrid. Abans d’incorporar-se a Deva Xile, va treballar en màrqueting i imatge visual a Berhanyer Tailor i va ser coordinadora de cursos i esdeveniments a l’Escola de Fotografia i Centre d’Imatge (EFTI) de Madrid.
siguiente